Første gang

Første gang du skal prøve skydning vil du blive taget godt imod af en af vores uddannede instruktører.

Alder, instruktion og sikkerhed

Skydning er en sport hvor hele familien kan være med. Både børn og voksne kan dyrke den sjove og spændende sport. Vi har både børn, voksne og seniorer i foreningen.

Der er som sådan ikke noget alderskrav eller regler om dette, men vi råder alligevel til at børn er begyndt i folkeskolen, så de forsvarligt kan håndtere et gevær. Er du i tvivl, så kontakt os. Der er til gengæld ingen øvre alders grænse, så længe man forsvarligt kan håndtere et gevær.

 

Hvordan bliver skytterne inddelt?

Skytter bliver normalt inddelt i forskellige klasser, afhængigt af alder og konkurrenceresultater.

  • Børne klasse: 1-4 er for børn op til 13 år.
  • Junior klasse: 1 og 2
  • Ung: her er kun en klasse
  • Senior klasse: 1-4
  • Åben klasse: 1-3
  • Veteran klasse: 1-3

Hvordan kan jeg lære at skyde?

Det kræver ikke nogen specielle evner at gå til skydning. Til gengæld kan du træne nogle af dine evner, som eksempelvis koncentration, målrettethed og fordybelse. Det er egenskaber der er nødvendige hvis du vil se gode resultater på skydebanen. Skydning giver dig et pusterum fra hverdagen, samtidig med, at de færdigheder du træner kan bruges til at håndtere situationer i din hverdag.

Vores uddannede instruktører har bl.a. været på kurser i mentaltræning og naturligvis sikkerhed. Uanset hvad, så er vores instruktører klædt på og uddannet til at hjælpe lige netop dig.

Sikkerhed

Vi prioriterer naturligvis sikkerhed højt. Det er derfor også et krav, at alle der kommer på skydebanen bærer høreværn. Vi har naturligvis nogen du kan låne, så du ikke behøver at investere selv. De første par gange du kommer bliver du instruerer i hvordan geværer eller pistolen

Vi vil gerne du får en god første gang

Vores største ønske er, at du får en god oplevelse på skydebanen. Vi lover dig i hvert fald, at vi gør vores bedste.