Riffelskydning

Hos os kan du skyde på afstande mellem 15 og 200 meter. Derudover kan du også komme med til terrænskydning hvor vi skyder helt op til 600 meter.

Salonriffel

Om vinteren skyder vi på vores indendørs baner under Klubhuset i Rask Mølle. Her skyder vi på papskiver, på 15 meters afstand. 

Om sommeren skyder vi på vores udendørsbaner på Nørresnedevej 118. Her skyder vi på elektroniske markeringsanlæg på 50 meter. 

Ved slutningen af hver sæson afholdes der Danmarksmesterskaber på hver sin disciplin, vintersæsonen sluttes med et DM i marts, mens sommersæsonen sluttes med et DM i september.

Luft

Om vinteren skyder vi også med luftgeværer, hvilket foregår på 15 meter. Det er en god og billig måde at træne på.

Biathlon

Biathlon er en forholdsvis ny disciplin i Danmark. Det er ikke en discilpin vi som sådan dyrker, men vi har udstyret til det. Du kender måske Biathlon fra TV, hvor de løber på langrend ski med et gevær på ryggen.

Det kan vi naturligvis ikke i Danmark, men til gengæld kan man løbe. Derefter kommer man ind på standpladsen, hvor riflen står og venter, og faldmålene er sat op. Vi har et sæt faldmål som vi kan sætte op efter aftale.