Pistolskydning

Vi skyder med pistol på både 15 og 25 meter 

Pistolskydning

Vi skyder med pistoler på både 15 og 25 meter. Vi skyder 15 meter pistol i vinterhalvåret på vores baner under klubhuset i Rask Mølle. Vi skyder på papskiver på 15 meter

I sommerhalvåret skyder vi på vores baner på Nørresnedevej 118. Her skyder vi på 25 meter. Vi har elektroniske skiveholdere, som flytter sig. Når skiven dukker op har du mellem mellem 20-10 sekunder til at afgive 5 skud. Andre gange har du 3 sekunder til 1 skud. 

Vi skyder altid om onsdagen omkring kl 19-20. Kom forbi foreningen og hør mere.

Pistolterræn

Der er mulighed for at deltage i pistolterræn, hvor du kommer ud på forskellige og udfordrende baner ude i naturen. Eksempelvis en gammel grusgrav. Her bliver du presset på både tid, præcision og afstandsbedømmelse. Spørg i foreningen hvis du vil høre mere om dette.

At skyde med pistol er meget anderledes end at skyde med riffel. Det giver en anderledes udfordring når du kun har 10 sekunder til 5 skud, men stadig skal ramme plet.

Konkurrencer

Vi deltager naturligvis i en række af konkurrencer. Herunder både lokale og nationale såsom DM. Efter hver sæson afholdes der DM. Derudover er der også kommunemesterskaber samt landsdels mesterskaber. 

Masser af sjov

Pistolskydning tilbyder en udfordrende men samtidig sjov sport. En sport der både giver aktion, spænding og koncentration. For selvom det går stærkt, så skal man holde den dybe koncentration for at ramme.